Laat uw bericht achter in het gastenboek.

Los de som op: 20 + 18 =

Alyssa - schreef:
Jason ik ben je grootste fan herinner je je nog dat we een lietje opgenomen hebben samen dat was echt leuk he ?

zaterdag 21 juli 2018
Jennifer vdpoel - schreef:
Vorige week een fantastisch feest gehad in houten jason ...... boks

zaterdag 14 april 2018
Lida van Lubek - schreef:
Ha Jason, ik was de partner van Arno van den Heuvel. Je bent een aantal keren bij hem in de uitzending geweest voor RTV Stichtse Vecht. Heb je gevolgd voor Topper Gezocht. Vond je vele malen beter dan die ander. Maar daar heb je niets meer aan. Je hebt wel kunnen werken aan je naamsbekendheid en wens je alle succes van de wereld. Lieve groet en wellicht tot ziens. Lidavanlubek@ziggo.nl

zaterdag 14 april 2018
Bea en Sky - schreef:
Precies 3 jaar later schrijf ik hier weer, hoeveel we nog steeds van jou muziek (stem) houden en hoeveel we het waarderen dat je steeds weer de tijd neemt om even met je fans op de foto te gaan. Ook je ouders zijn lieve vrienden geworden. Love you even more now!

maandag 04 december 2017
Joep en Bianca munten - schreef:
Geweldige muziek om een heerlijke en gezellige avond er van te maken groetjes uit Kerkrade

vrijdag 11 augustus 2017
Prins Ray - schreef:
Hallo Jason, Bedankt voor je fantastische optreden gisteren bij het Bromsnorrenbal. Super tof dat ik als prins van de Bromsnorren samen met jou het nummer Leef! van Dre Hazes mocht zingen! Groeten Ray.

vrijdag 24 februari 2017
bouman lover - schreef:
i love you men! :$$$ i appreciate u!!

dinsdag 07 februari 2017
Renselaartje - schreef:
Ach.. Wil gewoon melden dat ik Jason een goede zanger vind en hem zeker ook als mensenmens waardeer.. Vooral zo doorgaan.. Duhhzz..

maandag 15 februari 2016
Corné en Brenda - schreef:
Hallo Jason, Je was fantatastisch in Carihuela Torremolinos bij de Brabander. We hebben van je genoten en je bent een topper. Je hebt ook 3 schatjes van kindjes en we paste graag op als we bij de Brabander zaten en je dochtertjes naast het muurtje stonden. Het zijn schatjes en we hebben van ze genoten. Doe je vrouwtje Samantha de groeten en je ziet ons op 21 november op je verjaardag. We hebben er zin in. Liefs van Corné en Brenda uit Hoorn

maandag 31 augustus 2015
Riet Dijkhof - schreef:
Lieve Jason en ook voor jou lieve vrouw Samantha voor ik ga slapen luister ik naar jou prachtige liedjes.wat ben je toch geweldig een lieve man met zo.n prachtige stem. Ik wens jou veel succes en hoop jou nog vaak te horen. En nog van harte gefeliciteerd met jullie nieuwe kind. Liefs voor beiden een vette knuffel. Groetjes Riet uit Apeldoorn. Veel geluk samen met jullie gezin en ga zo Door. Dag Dag.

woensdag 10 juni 2015
 
Powered by Phoca Guestbook
Social Media
Facebook
Twitter
Muziek

Luister Jason Bouman op:

Muco & Friends

Sinds 22 november 2013 is Jason Bouman ambassadeur van Muco & Friends. Op deze manier wil hij meer aandacht geven aan Cystic Fibriosis. 

 

Muco & Friends.png